2014-ben újra indul a Bhakti klub!

A Bhakti klub főiskolánkon kerül majd megrendezésre várhatóan januártól, egy-másfél havonta.

Minden alkalommal izgalmas és érdekes előadásokkal várjuk a kedves érdeklődőket, olyan előadók tolmácsolásában akik vagy ismertek és közkedveltek a "Bhaktis" körökben, vagy külsősként nehezebben elérhetőek, illetve külföldről érkeztek.

A Bhakti klub remek lehetőség lesz színesíteni ismereteinket a védikus tanításokról, Indiáról, és a lelki életről. Ezen kívül könnyed kikapcsolódást ígér, és lehetőséget a diákoknak, hogy ne csak a kötelező tanulás kapcsán tudjanak társulni. A kintről érkező érdeklődök pedig betekinthetnek a főiskola életébe, megismerhetik tanárainkat, diákjainkat, a főiskola hangulatát.

Következő programjaink:

2014.06.05. Csütörtök, 18.00 óra. Régészeti ásatáson Indiában - vetítéses élménybeszámoló

Előadó: Jeney Rita. 

Jeney Rita (Amritánanda déví dászí) régész-indológus, a BHF tanára 2014 januárjában egy hónapot töltött Indiában, ahol részt vett az Indus-völgyi civilizácó egyik legnagyobb lelőhelyének feltárásán.

2014.07.10. Csütörtök, 18.00 óra. hAng-virág együttes – meditációs hangutazás különleges tibeti hangszerekkel

A második Bhakti-klub találkozón a hAng virág együttes várja  "hAng-utazásra" az érdeklődöket. A spontán meditációra építő előadáson a tibeti hangtálak mellett néhány különleges hangszerrel is megismerkedhetünk: ilyen lesz például a wah-wah cső, a chakrafon, az óceándob, az udu, a dzsí-zí és még más ütős, fúvós hangszerek.

A különleges zenei élmény Közben Mihály Puskás Brigitta csillagnemzettségek festményeit nézhetjük kivetítve.


A belépődíj önkéntes adomány jellegű.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Cím: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - Nagyterem

1039 Csillaghegy, Attila u. 8.