Ingyenes nyílt napok 2017. április 1-jén és 6-án

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ingyenes nyílt napokat tart 2017. április 1-jén és 6-án!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki szeretne megismerkedni a védikus kultúrával és filozófiával.

A nyílt napok időpontjai: 

Nappali tagozaton: 2017. április 6. csütörtök

Levelező tagozaton: 2017. április 1. szombat

Órarend letöltése itt!

Az órarend változtatásának jogát fenntartjuk!

Kinek érdemes részt vennie a nyílt napokon? Bárkinek, aki egy jó hangulatú napra vágyik, és aki érdeklődik a Főiskola államilag elismert, diplomát adó képzései iránt!

Főiskolánk Európában egyedüliként, akkreditált diplomát adó Vaisnava jógamester szakot működtet. A képzés itt nem csak testgyakorlatokról szól: a tananyag részét képezi például az ájurvéda, a pszichológia és az anatómia tudománya is – hiszen a jóga nem csupán egy mozgásforma, amely jól felépített testgyakorlatokból, légzéstechnikákból áll. A jóga egy olyan komplex rendszer, amely segít visszajutni önmagunkhoz, megérteni életünk teljes értelmét, felfedezni kapcsolatunkat a transzcendenssel, és alapját képezheti egy tudatosabb, békésebb, érzékenyebb, spirituálisan nyitott életformának.

A Főiskola Vaisnava teológia alap- és mesterszakán több ezer éves tudás birtokába juthatnak a hallgatók, olyan műveket olvasva, melyek erkölcsi, politikai és társadalmi mondanivalója ma is mérvadó.

 

Nyílt nap jelentkezés
 
 

 

 

Fontos tudnivalók:
- A NYÍLT NAPOKON a részvétel ingyenes. 

- Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, a terem befogadóképessége korlátozott.
- Javasolt az órák előtt 15 perccel megérkezni.
- A gyakorló jógaórákon nézőként lehet részt venni, a vendégek számára gyakorlásra ezeken az órákon nincsen lehetőség, hiszen a teremben a jógamester szakos hallgatóink képződnek. Ezért szükségtelen hozni a Nyílt Napra jógamatracot és váltóruhát. 

A nyílt órák előtt és után szívesen válaszolunk vendégeink megválaszolatlan kérdéseire a Tanulmányi Osztályon (Tel.: 1 321-7787/1-es mellék).

 

 

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2017/2018-as tanévben is kortól, nemtől és világnézeti hovatartozástól függetlenül!

 

A felvételi jelentkezés határideje: 2017. május 22.

 

Információk: A felvételi menüpont alatt!

 
 

CÍM: 1039 Budapest, Attila utca 8.