Ingyenes nyílt napok 2017. november 16-án és 17-én

A nyílt napok időpontjai: 

  • 2017. november 16-án, csütörtökön
  • 2017. november 17-én, pénteken

Órerend letöltése itt!

Kinek érdemes részt vennie a nyílt napokon? Bárkinek, aki egy jó hangulatú napra vágyik, és aki érdeklődik a Főiskola államilag elismert, diplomát adó képzései iránt!

Főiskolánk Európában egyedüliként, akkreditált diplomát adó Vaisnava jógamester szakot működtet. A képzés itt nem csak testgyakorlatokról szól: a tananyag részét képezi például az ájurvéda, a pszichológia és az anatómia tudománya is – hiszen a jóga nem csupán egy mozgásforma, amely jól felépített testgyakorlatokból, légzéstechnikákból áll. A jóga egy olyan komplex rendszer, amely segít visszajutni önmagunkhoz, megérteni életünk teljes értelmét, felfedezni kapcsolatunkat a transzcendenssel, és alapját képezheti egy tudatosabb, békésebb, érzékenyebb, spirituálisan nyitott életformának.

A Főiskola Vaisnava teológia alap- és mesterszakán több ezer éves tudás birtokába juthatnak a hallgatók, olyan műveket olvasva, melyek erkölcsi, politikai és társadalmi mondanivalója ma is mérvadó.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2018/2019-as tanévben is kortól, nemtől és világnézeti hovatartozástól függetlenül!

 

A jelentkezés határideje: 2018. május 22.

 

Felvételi információk: https://bhf.hu/hu/felveteli

 
 

CÍM: 1039 Budapest, Attila utca 8.