Jóga-szútra könyv

Gaura Krisna Dásza (Tóth-Soma László) - Jóga-szútra 1.

India ősi szellemi kincse, a védikus irodalom felbecsülhetetlen ajándék korunk embere számára. Oldalain az emberi létezés legfontosabb kérdései kerülnek megvitatásra, a végsó válaszok pedig kinyilatkoztatásra. 

Az emberi élet tökéletességére vágyó ember számtalanszor felteszi magának a kérdést, hogy vajon mely úton elindulva érheti el a tökéletes boldogság és szabadság állapotát? Azt a szabadságot, melyet egyáltalán nem korlátoz az idő és a tér, egyszóval az anyagi megnyilvánulás korlátai. 
A szabadság és a boldogság a lélek, illetve az önvaló eredeti állapota, mely eredeti állapot ismételt megtapasztalása a felszabadulás segítségével lehetséges. Ez a felszabadulás, mely a lelki létünk első állomása, az önmegvalósítás folyamatával érhető el, amelyet jógának nevezünk.
Jelen kötet szerzője Gaura Krisna Dásza (Tóth-Soma László)   Patandzsali Jóga-szútráit szakavatott módon, az eredeti szanszkrit nyelvű szövegből fordította le, s a szútrákhoz írt magyarázataiban a jóga elméleti-filozófiai tanításainak bemutatása mellett az önmegvalósítást gyakorló jógik életére vonatkozó számtalan útmutatást is közkinccsé tesz.  Tudásának és több mint két évtizedes gyakorlati tapasztalatának fényében megbízható segítség mindazok számára, akik a jóga útján szeretnék megismerni önmagukat és örök kapcsolatukat mindenek végsó forrásával.

E háromkötetes sorozat első könyve megvásárolható a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola könyvtárában (1039 Bp. Attila u. 8.), valamint a nagyobb jógastúdiókban.

YS_borito_web3.jpg
 
A könyv kiküldését az oldal alján lévő űrlap kitöltésével lehet megrendelni.
A könyvet az alábbi összeg átutalását/banki befizetését követően postázzuk a megadott címre:
 

A könyv ára: 3.500 Ft + 1.190 Ft postaköltség, összesen: 4.690 Ft.

2 vagy 3 könyv rendelése esetén: 3.500 Ft/könyv + 2.000 Ft postaköltség. Tehát a végösszeg 2 könyv esetén 9.000, 3 könyv esetén 12.500 Ft.

Az összeg átutalásakor/banki befizetésekor a "megjegyzés" rovatban kérjük feltüntetni a megrendelő nevét valamint azt, hogy "könyvvásárlás"!

A könyvet előre utalással, ajánlva postázzuk Önnek, ha beérkezett az összeg.

Bhaktivedanta Alapítvány 10300002-10631841-49020018     MKB Bank Zrt.

Jóga-szútra I. könyv rendelés