Fogyasztó, méregtelenítő jógatábor

A tábor 3 napos, amely 2017 április 29-től május 1-ig (a május 1-ei hosszú hétvége alatt) kerül megtartásra.

 

A jóga célja a testi-lelki egyensúly megtalálása. A cél eléréséhez hozzátartozik szervezetünk egészségesen tartása, melynek része testünk megszabadítása a felesleges lerakódásoktól és méreganyagoktól. A jógatábor során a hatha-jóga elemeit felhasználva megtámogatjuk a szervezet természetes anyagcseréjét és méregtelenítését.

 

A speciálisan kombinált, dinamikusan és statikusan kivitelezett ászanák és pránájáma technikák segítségével mélyen hatunk a kiválasztó- és a méregtelenítő-szervredszerre. Erősítjük a vér- és a nyirokkeringést, fokozzuk az emésztés erejét, intenzíven beindítjuk a szervezet belső öntisztuló folyamatát, amely kedvezően befolyásolja az ideális testsúly kialakulását.

 

A három nap alatt megtanuljuk a gyakorlatokat és elindítjuk az öntisztuló folyamatokat, de a tartós és a mély hatás eléréséhez ajánlott a tábor után is végezni a megismert technikákat. A résztvevők a gyakorlatsorokról vázlatot kapnak, így azok otthon is elvégezhetők lesznek.

 

Az elméleti előadások alkalmával elsajátítjuk az ájurvédikus táplálkozás alapjait, a jógikus napirendet és a mentális méregtelenítést/feszültségoldást.

 

Ez a jógatábor nem böjttábor, lesz napi háromszori étkezés, könnyen emészthető vegetáriáánus ételek formájában. Nem végzünk ájurvédikus tisztító (pancsa-karma: hánytatás, hashajtás, beöntés) folyamatokat, a fogyást és a méregtelenítést szattvikus módon, az ászanák és a pránájámák segítségével érjük el.

 

Táborvezető jógatanárok: Medvegy Gergely és Képes Andrea (a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola jógaoktatói)

 

Költsége: 40.000 Ft, mely tartalmazza: a szállást, a terem és az eszközök használatát, a napi többszöri vegetáriánus étkezést, a jógaórákat és az előadásokat.

 

Táborhely: Somogyvámos, Krisna-Völgy szomszédságában lévő Radhé Resort és Syám Meditációs és Rendezvényközpont.

 

Szállás: 2, 4 és 6 fős új építésű apartmanokban. Minden apartman komfortos, tiszta és kényelmes, külön felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik.

 

A jógaórák kulturált, napfényes és tágas teremben lesznek. Zöld övezetben leszünk, így remek lehetőség lesz a szabadidőben napozni, túrázni, fürdeni (van egy medence). Wifi is lesz.

 

A helyszín az alábbi linken tekinthető meg: http://www.radheresort.hu/

 

Részletes program és online jelentkezési lehetőség:

http://jogamindenkinek.hu/?p=2187

Bővebb információ: Medvegy Gergelynél

E-mail: medvegy.gergely@jogamindenkinek.hu

 

Tel.: 30/39-38-665