Kirándulás a Naszály-hegyre

A Lélekvándor Klub célja, hogy a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola hallgatói és tanárai, illetve rokonaik és barátaik közös kirándulásokon vehessenek részt, lehetőséget kapva egymás mélyebb megismerésére, illetve a közös kikapcsolódásra.

A Lélekvándor Klub kirándulásaira minden hónap második vasárnapján kerül sor. Ha feliratkozol hírlevelünkre, e-mailben is értesítünk a következő túra részleteiről. A feliratkozásra a www.lelekvandorklub.hu oldalon van lehetőséged, ahol a korábbi túrák útvonalait és a képgalériát is megtekintheted. A 2009/2010-es tanév kalandjairól szóló vetítés megtekinthető ITT

A túrákra mindenkit szeretettel várunk!

-------------------------------------------------

 

Kedves Hallgatók! Kedves Oktatók!

 

 

Örömmel tájékoztatlak Benneteket a Lélekvándor Klub – a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola kiránduló klubja – következő kirándulásáról:

 

Időpont: 2011. április 10. vasárnap

Úticél: Cserhát, Naszály-hegy

 

Tavaszi körtúránk Katalinpusztáról indul, a Gyadai-réten és a Török-réten keresztül mászunk fel a Naszály-hegyre az itt található kilátóra. A Naszály a Dunakanyarban a Duna bal-parti  rögök legnagyobbika, 652 méter. A kilátótól egy másik út vezet vissza Katalinpusztára. A túra hossza 16 km.

 

Találkozó: Szendehely-Katalinpuszta volánbuszmegállóban 9:40-kor

 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

Az autóbusz 8:40-kor indul Budapest, Városkapu autóbuszállomásról és 9:36 körül érkezik Szendehely-Katalinpusztára. Visszafelé este 6-kor indul busz, mely 1 óra alatt van Budapesten.

 

A túra térképe:

http://www.lelekvandorklub.hu/kepek/terkepek/2011Cserhat/2011Cserhat-n.jpg

 

Mindenkit sok szeretettel várunk barátaival, családtagjaival együtt!

 

Szolgátok a Lélekvándor Klub szervezésében:

Amritánanda déví dászí (Jeney Rita)

(30) 525-4812

lelekvandorklub@gmail.com

www.lelekvandorklub.hu

 

A Lélekvándor Klub kirándulásain mindenki saját felelősségére vesz részt.