Varjúból hattyú - A személyiségfejlesztés védikus modellje

A személyiségfejlesztés célja önmagunk megismerése és azon tulajdonságaink
erősítése, amelyek kiegyensúlyozottabbá, magabiztosabbá és boldogabbá tehetnek bennünket. Bár minden ember egyedi, vannak olyan jellemvonások, amelyek mindenkit gátolnak, és vannak olyanok, amelyek mindenkit segítenek az önismeret és a lelki beteljesülés útján. Az ősi indiai írások évezredek óta hangsúlyozzák a belső boldogsághoz vezető, univerzális tulajdonságok megismerésének és alkalmazásának fontosságát. Mindez természetesen belső küzdelemmel is jár: tudatában kell lennünk azoknak a pszichés jellemzőknek, amelyek akadályt jelentenek fejlődésünkben. Gondolattal, szóval és cselekedetekkel is törekednünk kell ellensúlyozásukra, a tőlük való fokozatos megszabadulásra - röviden szívünk megtisztítására. Ezáltal válunk valóban elégedetté és mások számára is a leghasznosabbá.

Az egy alkalmas, három órás időtartamú előadás arra ad alkalmat, hogy a résztvevők megismerjék a védikus személyiségkoncepciót, az alapvető negatív és pozitív jellemvonások hosszútávú hatásait - úgy, ahogyan azt a világ egyik legtekintélyesebb spirituális irodalma bemutatja.

Előadó: Dr. Tasi István (Ísvara Krisna Dásza), aki huszonöt éve tanulmányozza és közel húsz éve tanítja is a védikus írások mély, örök érvényű üzeneteit.

A kurzus időpontja: 2018. március 11. (vasárnap), 10:00-13:00 óráig.

Díja: 3.600 Ft

1.) Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat: 

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836-49020016 (MKB Bank Zrt.)

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethet.)

Jelentkezés

Varjúból hattyú 2018.03.11.
 

Aláírásommal hozzájárulok ahhoz, hogy adataim bekerüljenek az BHF (Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola) adatbázisába, és ez alapján a jövőben tájékoztató anyagokat küldjenek számomra az aktuális hírekről, programokról. A BHF kijelenti, hogy 3. fél számára az adataidat nem továbbíthatja, azokat szigorúan bizalmasan kezeli.