Hibajavítás és instruálás

A hibajavítás és az instruálás elmélete/gyakorlata

A jóga komplex életmód, amely önmagában egyesíti a testedzést, a mozgásterápiát, az egészségmegőrzést, az önismeretet, a filózófiát és a lelki életet. A jóga olyan rendszer, amely módszerek és gyakorlatok lenyűgöző eszköztárát kínálja. Jógaoktatóként, illetve gyakorló jógásként számos technikai elemet használunk fel az oktatás, valamint a gyakorlás során; többek között az ászanákat, a pránájámát, a relaxációt, a meditációt, a mantrázást, az életmódra vonatkozó szabályozó elveket és a személyiségfejlesztést.

Jóga gyakorlásunk, oktatási módszereink, önmagunk fejlesztése egy dinamikusan változó és soha véget nem érő út. Jógaoktatói továbbképzéseink célja, hogy minden lelkes jógázónak és jógaoktatónak segítséget nyújtson a jógában való eredményes fejlődéshez.

A jóga gyakorlati részéhez tartozó számos területen tartunk továbbképzéseket:
- a jógaoktató személyisége, önfejlesztése, kommunikációja; 
- a jógaóra felépítésének szabályai; 
- ászana és pránájáma gyakorlatsorok felépítésének módszertana; 
- a relaxáció és a meditáció részei,  megfelelő alkalmazásuk;
- a hibajavítás és az instruálás elvei; 
- kontakt-jóga és az eszközök használata; 
- speciális esetekhez és betegségekhez való hozzáállás a jógaórák során; 
- a jóga élettana és energetikája.

Az oktatás során először az elméleti ismeretek kapnak hangsúlyt, majd gyakorlati példákon keresztül demonstráljuk a megtanult elméletet, hogy képessé váljunk mindezt alkalmazni.

A kurzust az oldal alján, a jelentkezési lapnál feltüntetett időpontokban tartjuk, vasárnapokon, 10:00-18:00-ig.

Jelenleg induló továbbképzéseink:

Hibajavítás és az instruálás elmélete-gyakorlata

Az oktatás keretén belül elemezzük az ászanák gyakorlása alatti hibajavítás lehetőségeit és módszereit. A szóban, a kézzel és az eszközzel történő javítás fontos és praktikus szempontjait tanuljuk meg gyakorlati példák bemutatásán keresztül, valamint megismerjük az instruálás során követendő alapelveket, amelyek a gyakorló megértését segítik elő.

Oktató: Medvegy Gergely - vezető jógaoktató

 

Fontos információ: A jógaoktatói továbbképzéseket nem kezdőknek indítjuk! A részvételhez min. 1 éves gyakorló jógás múlt és/vagy egy jógaoktatói végzettség ajánlott!

Költsége: 13.000 Ft/fő

A részvétele, vagyis a csoportban való helye akkor lesz biztosítva, ha előre átutalja a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:
 
1.) Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat: 
Bhaktivedanta Alapítvány 10300002-10631841-49020018  (MKB Bank Zrt.)
 
2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethet.)
 
3.) Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.
 
4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben. és ebben az esetben várólistára kerül.
 
5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondja a részvételt, akkor visszautaljuk önnek a pénzt. Ha egy héten belül mondja le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük együttműködését!
 

További információ:
Kiss Éva
Telefon: +36-30/216-2883
E-mail: tanfolyamok@bhf.hu
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

 

 

Induló tanfolyamok

A hibajavítás elmélete és gyakorlata 2018.02.04.
 

Aláírásommal hozzájárulok ahhoz, hogy adataim bekerüljenek az BHF (Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola) adatbázisába, és ez alapján a jövőben tájékoztató anyagokat küldjenek számomra az aktuális hírekről, programokról. A BHF kijelenti, hogy 3. fél számára az adataidat nem továbbíthatja, azokat szigorúan bizalmasan kezeli.

Hibajavítás és instruálás 2018.06.17.

Aláírásommal hozzájárulok ahhoz, hogy adataim bekerüljenek az BHF (Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola) adatbázisába, és ez alapján a jövőben tájékoztató anyagokat küldjenek számomra az aktuális hírekről, programokról. A BHF kijelenti, hogy 3. fél számára az adataidat nem továbbíthatja, azokat szigorúan bizalmasan kezeli.