Ingyenes nyílt napok 2017. november 16-án és 17-én

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ingyenes nyílt napokat tart 2017. november 16-án és 17-én!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, akit érdekel a jóga és szeretne megismerkedni a védikus kultúrával és filozófiával.

A nyílt napok időpontjai: 

2017. november 16. csütörtök

2017. november 17. péntek

Órarend letöltése itt!

Az órarend változtatásának jogát fenntartjuk!

Kinek érdemes részt vennie a nyílt napokon? Bárkinek, aki egy jó hangulatú napra vágyik, és aki érdeklődik a Főiskola államilag elismert, diplomát adó képzései iránt!

Főiskolánk Európában egyedüliként, akkreditált diplomát adó Vaisnava jógamester szakot működtet. A képzés itt nem csak testgyakorlatokról szól: a tananyag részét képezi például az ájurvéda, a pszichológia és az anatómia tudománya is – hiszen a jóga nem csupán egy mozgásforma, amely jól felépített testgyakorlatokból, légzéstechnikákból áll. A jóga egy olyan komplex rendszer, amely segít visszajutni önmagunkhoz, megérteni életünk teljes értelmét, felfedezni kapcsolatunkat a transzcendenssel, és alapját képezheti egy tudatosabb, békésebb, érzékenyebb, spirituálisan nyitott életformának.

A Főiskola Vaisnava teológia alap- és mesterszakán több ezer éves tudás birtokába juthatnak a hallgatók, olyan műveket olvasva, melyek erkölcsi, politikai és társadalmi mondanivalója ma is mérvadó.

 

Fontos tudnivalók:
- A NYÍLT NAPOKON a részvétel ingyenes. 

- Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, a termek befogadóképessége korlátozott.
- Javasolt az órák előtt 15 perccel megérkezni.
-  A gyakorlati jógaórákat az elméleti órákhoz hasonlóan csak nézőként lehet látogatni, a gyakorlatokon való aktív részvételre nincs lehetőség. Ezért szükségtelen hozni a Nyílt Napra jógamatracot és váltóruhát. 

A nyílt órák előtt és után szívesen válaszolunk vendégeink megválaszolatlan kérdéseire a Tanulmányi Osztályon (Tel.: 1 321-7787/1-es mellék).

 

 

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2018/2019-as tanévben is kortól, nemtől és világnézeti hovatartozástól függetlenül!

 

A felvételi jelentkezés határideje: 2018. május 22.

 

Információk: A felvételi menüpont alatt!

 
 

CÍM: 1039 Budapest, Attila utca 8.