Védikus Tudományok Kutatóközpontja

A Védikus Tudományok Kutatóközpontja az egyetlen olyan intézmény Magyarországon, amely hivatásszerűen foglalkozik a spiritualitás és a tudomány párbeszédével. Küldetése, hogy az emberek széles rétege számára olyan hiteles tudást tegyen elérhetővé, amelynek ismerete révén sikeresebbé és boldogabbá tehetik életüket. Az intézmény többek között könyvek, DVD-k, rendezvények és kommunikációs kampányok formájában teszi hozzáférhetővé az emberiség legősibb tudáskincsét.

Honlapjai és egyedülálló kiadványai révén az intézet egyre növekvő társadalmi igényt elégít ki. Tevékenységének nemzetközi elismertségét jelzi, hogy a munkatársai által írt „A természet IQ-ja” című könyv angol kiadását az USA Book News folyóirat az év három legjobb tudományos könyve közé választotta, és „Az év könyve” címmel tüntette ki.

A Kutatóközpont weblapján folyamatosan jelennek meg az univerzum, az élet és az emberi tudatosság eredetével kapcsolatos írások, videók és hanganyagok.

A kutatóintézet igazgatója és kutatóközpont honlapjának szerkesztője Tasi István kulturális antropológus és vaisnava teológus, aki húsz éve foglalkozik az ősi indiai írások és a modern természettudományos világkép összehasonlításával.

Az oldal az alábbi linken érhető el:

www.kutatokozpont.hu